Contact

Kennismaken, vragen of een afspraak maken?

Ik ben telefonisch vaak moeilijk bereikbaar. Een bericht via e-mail of WhatsApp werkt vaak goed om met mij in contact te komen. Vul het formulier in en ik neem contact met je op. Natuurlijk houd ik ook rekening met je privacy.  Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.  Lukt het niet via het contactformulier, stuur me even een mailtje en laat het me weten. Dank!

  Contactgegevens

  Anke van Helden
  06 – 51 03 47 91
  info@ankevanhelden.nl

  Locatie boven Thetra en Medisupport fysiotherapie:
  Onderduikersstraat 1
  1e verdieping, kamer 7 en kamer 6 (groepsruimte)
  9727 CD Groningen

  LinkedIn

  Onderduikerstraat 1

  Praktijkruimte boven Thetra

  Beroepsverenigingen

  Nederlandse Vereniging van Pedagogen en Onderwijskundigen (NVO)

  De orthopedagoog generalist is sinds 2020 opgenomen in de Wet BIG – Wet Beroepen in de Individuele Gezondheiszorg. Geregistreerd als orthopedagoog generalist – nummer 8441

  Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG)

  Registerlid VPMW – Psychosociaal therapeut AGB-code: 90104205

  Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ)

  Geregistreerd als postmaster-orthopedagoog – nummer 120008925

  NVVS

  Nederlandse wetenschappelijke vereniging voor seksuologie. Lid – als seksuoloog NVVS in opleiding.

  Kwaliteit & klachten

  Ik vind kwaliteit en ontwikkeling belangrijk en ben aangesloten bij verschillende beroepsverenigingen. De praktijk heeft een goed werkend kwaliteitssysteem en heeft een keurmerk vergelijkbaar met de HkZ voor kleine organisaties. Mocht je ontevreden zijn, laat het me dan altijd eerst persoonlijk weten. Hopelijk komen we er samen uit. Mocht dat niet lukken dan heb ik, voor mijn werk als psychosociaal therapeut, alles geregeld volgens de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg via mijn beroepsorganisatie NFG. Hier lees je precies wat je kunt doen bij een klacht.

  Voor mijn werkzaamheden als orthopedagoog ben ik aangesloten bij de Klachten- en Geschillenregeling Psychische en Pedagogische zorg van P3NL. Je leest hierover meer in het Klachtenformulier en de Klachtenfolder.