Supervisie & Coaching

Supervisie & Coaching

Reflecteren op jouw manier van werken

Ik geef supervisie aan professionals en studenten in zorg en onderwijs. Hoe verbind je jezelf als persoon met je werk en hoe kan elkaar dat versterken? Samen reflecteren we op jouw handelen als professional, zodat jij de impact van je werk kunt verdiepen.

Sessies & reflectie

Supervisie heeft een vaste vorm. We komen tien tot vijftien keer bij elkaar en dat kan individueel, in duo’s of in groepjes van drie. Voor elke sessie schrijf je een werkinbreng en een reflectieverslag over de voorgaande bijeenkomst. Door deze vorm en door de lengte van een supervisietraject, komt er een waardevol en intensief proces op gang.

Veel beroepsverenigingen geven accreditatiepunten voor deze vorm van supervisie. Orthopedagogen en psychologen die supervisie nodig hebben voor hun SKJ herregistratie zijn bij mij van harte welkom.

Voor Supervisie hanteer ik een tarief van 90 euro per uur, exclusief BTW. Met een groepje deel je de kosten. 

Ervaringen van anderen

“Anke kan mensen dicht bij zichzelf brengen en ze heeft veel therapeutische kennis en vaardigheden. Anke helpt mensen een stap op weg om de uitdagingen die het leven van ons vraagt aan te kunnen en het hoofd te bieden.” 

Rigobert van Zijl

huisarts

“Anke is een empathische, bevlogen en professionele orthopedagoog. Als vakvrouw en als mens is ze een waardevolle toevoeging aan ons team van jonge jeugdhulpverleners.”

Anneloes Stoetman

eigenaar van Het Schathuis en Wonen met zorg

Kennismaken

Kennismaken? Stuur me een bericht en ik neem contact met je op.