Aanbod

Aanbod

Iedereen is anders en alle ervaringen zijn van belang

Iedereen is uniek en maakt een veelzijdig leven mee. In dat leven is alles van belang. Alle gebeurtenissen, gevoelens, gedachten en ervaringen. Alles is van waarde en mag verteld, gezien en gehoord worden. Soms lukt dat alleen en soms is het zoveel dat je daar ondersteuning bij kunt gebruiken. Iemand bij wie je je hele verhaal kunt vertellen. Met alle wezenlijke details, met alle gedachten en alle gevoelens.

Hoe ga je om met de mooie momenten en hoe ga je om met situaties die lastig of pijnlijk zijn? En hoe kun je met zachtheid voor jezelf, het persoonlijke en professionele pad in slaan van wat voor jou werkelijk klopt?

Therapie & Gesprek

Soms maak je moeilijke periodes door in je leven. Je relatie loopt moeizaam, je zit vast in je werk of misschien voel je dat je eigenlijk iets heel anders wilt met je leven. Ik ondersteun je graag om meer inzicht in en begrip en compassie te krijgen in alles wat er in je leven speelt.

Mindfulness & Compassie

De combinatie van eenvoud met diepgang is de grote kracht van Mindfulness. Tijdens een training leer je om heel bewust te zijn met wat er is. Opmerken van wat er is aan gedachten en gevoelens, is het begin van alles. Als je dat kunt zien, kan er iets in beweging komen.

Supervisie & Coaching

Als coach ontmoet ik je graag bij vragen op het gebied van werk, professionele identiteit en betekenisgeving. Met zachtheid en focus zoeken we samen naar jouw koers. Ben je een professional die met mensen werkt, en ben je op zoek naar ervaringsgerichte supervisie? Door middel van zelfreflectie kan een waardevol leerproces ontstaan.

Orthopedagogiek & Vlindervol

In mijn werk als orthopedagoog kijk ik samen met ouders, begeleiders of leerkrachten naar het gedrag van kinderen of mensen met een beperking. Deze kinderen en volwassenen kunnen hun problemen soms moeilijk in woorden uiten, en laten hun verhaal daarom zien in gedrag of prestaties. Hoe kun je dat verhaal begrijpen en hoe kun je verbinding met elkaar houden?

Rouw & Verlies

Rouw gaat niet alleen over sterven. Het gaat over bijna alles, want het gaat over het verliezen van iets dat van waarde is. Het gaat over verlies van relaties, verlies van werk, verlies van je eigen gezondheid of verlies van een vriendschap. Rouw betekent dat er liefde was.

Ervaringen van anderen

“Door de mindfulnesstraining ben ik me bewuster geworden van het nu en niet alleen maar bezig met wat was of nog gaat komen. De dagelijkse oefeningen maken me rustiger in mijn hoofd, meer ontspannen en ik blijf minder in mijn gedachten hangen.”

Willy

“Ik vind Anke fijn. Ze is heel rustig en ik kan alles tegen haar zeggen. En als je een keer een scheldwoord gebruikt ofzo, dan heeft ze daar niet meteen een mening over.” 

Laura (12 jaar)

“Mijn keuze voor een gezin met kinderen werd geblokkeerd door angst die ontstaan was door het verliezen van een kind. Anke is een fijne therapeut. Ze heeft me geholpen om beter bij mijn gevoel en m’n drijfveren te komen.” 

Ronald

Contact opnemen?

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? 
Je bent van harte welkom.